Om mig

Jag som har denna sida heter Johanna Främberg och är 28 år. Jag bor tillsamman med min man  Stefan, vår dotter Moa, hundarna och våran katt. Vi bor i ett litet hus på landet som håller på att renoveras, det ligger i Vårgårda men kommer alltid att känna mig som en Alingsås bo eftersom det är där jag alltid har bott, Alingsås som ligger ca 5 mil utanför Göteborg. Här trivs jag bra medan andra av mina kompisar tycker att de flytt fältet, kan inte riktigt förstå dem, Alingsås som är så bra.... 

 

 

Vårt hus när vi precis flyttat in 030501

Jag jobbade tidigare på laboratoriet på Arla i Alingsås. Men på grund av förflyttning av verksamheten så fick jag snällt göra något annat. Just nu pluggar jag logistik, en KY-utbildning i Borås och har sista året kvar. Innan dess jobbade jag på Apoteket på lasarettet, men tröttnade på att det var så gnälligt på jobbet så jag sa upp mig och åkte till Norge i 4 månader. Där jobbade jag som servitris på ett hotell, inte det mest roligaste men väldigt lärorikt för mig själv. Lärde då verkligen känna mig själv. Blev en hel del pengar vilket jag spenderade på en kurs, min lilla Kalle och en ny soffgrupp och lite annat. Det var när jag kom hem från Norge som jag började på labbet.

Kursen som jag spenderade pengarna på var en Make up artist-utbildning. En 10-veckors kurs på kvällstid. Jag jobbade på lab på dagarna och tog tåget till Göteborg för att läsa på kvällarna. Det var tufft, men bland det roligaste jag har gjort! Har gjort modevisningar, bröllopsminkningar, fotojobb för en modellagentur, en kortfilm mm. Mer om detta finner ni på glizzmakeup.se som är mitt företag.

Jag gör även en hel del smycken när tid finns, snart kommer hemsidan till den så ni kan se vad jag gör!

Efter att hållit på med hästar sedan jag var 10 och de har lämnat ett stort intryck i mitt liv så fick de en egen sida, läs gärna om dem. Annat jag tycker är roligt är att åka bräda (både på snö och vatten), träna min hund och som alla, umgås med mina kompisar!