Hundkompisar

Här berättar jag lite om Kalle och Lucas kompisar och du kan även se hur de ser ut på bilderna.

Barrik
Barrik är den första hund som Kalle träffade så han har fått uppfostra Kalle lite också. Barrik finns tyvärr inte längre, togs bort våren -05 då 14 år gammal. Han var en cairnterrier bodde på Trulsagården tillsammans med matte, husse, katter, höns och  hästar. Där trivdes han väldigt bra, men tycker det är väldigt roligt när han får komma in till stan och nosa lite.
                                                         
                                                                                       Barrik och Kalle

Maja
Maja är en lite svart cockerspaniel flicka som bor hos Emelie. Maja är en sprallig cocker som älskar livet och allt som matte ber henne göra. De tränar framgångsrikt agility, lydnad och spår. Detta är tjejen som Kalle uppfattar som hans tjej!!

 

Maja ute i solen.

Maja har en alldeles egen hemsida tillsammans med sin matte den hittar du här

 

Belle

Även Belle bor hos våra vänner Emelie och Dick. Hon är en cockertös som har passerat halvåret nu. Hon är en go tjej som gärna följer med på mycket och alltid bjuder på ett glatt humör.

Mer om Belle kan du läsa i Cockerkojan

 

Gorm
Gorm  är Kalles lekkamrat sen långt tillbaka. De är nästa jämn gamla och eftersom mattarna känner varandra har de fått umgås en hel de. Gorm är en Chinese Crested Dog, dvs. en naken hund (även om han har päls på hela kroppen). Gorm bor med sin matte Emma och sin husse Oskar och lilla Ior.  Gormis är en liten busig sak och när han vill leker han gärna  lite lugnt med Kalle. 
 

Ior
Ior bor tillsammans med Gorm hos matte och husse Emma och Oskar. Ior är precis som  Gorm, en Chinese Crested Dog och är naken. Vad Emma har berättat så passar han fint i skaran, är precis lika busig som de andra!

Baloo
Lilla tuffa Baloo bor också hos Emma och Oskar. Han är en liten tuff krabat som kommer att göra succé i utställningsringen! Baloo är även han en liten kines. Han är väldigt olik Gorm och Ior, han älskar mat och godis, träna är jätteskoj och människor är bland det bästa som finns...


Linus

Linus är Helen (Stefans syster) och Pierres hund. Han är blandning mellan collie/bordercollie. Han är en gammal herre som älskar agility och skäller högt av glädje när hans matte tar med honom för att träna lite. Kanske Kalle kan lära sig lite av Linus?? Linus fyller i år 9 år och är fortfarande lika pigg och glad.

Devil
Devil är också Helen och Pierres hund, en jättesöt liten bordercollie som gör skäl för sitt namn. Han och Lucas har blivit riktig bra kompisar då de nästan är jämngamla. Det skiljer bara 1 månad emellan dem.